dissabte, 25 d’abril de 2020

DILLUNS 27 D'ABRIL

Bon dia!

com esteis? com vos sentiu poder sortir al carrer després de tants de dies?

heu llegit molt aquests dies? algú vos ha regalat roses o llibres? :)Dir-vos que a partir d'ara ens organitzarem de diferent manera perquè tingueu més temps i sigui més fàcil per a vosaltres planificar les tasques:


 --> Cada dilluns penjarem totes les tasques de la setmana i ho farem a la pestanya que diu "TASQUES SETMANA 27-1 DE MAIG", cada setmana canviarà el nom en funció del dia que estiguem.  Allà trobareu les tasques de totes les àrees i dels ambients.
Recordau entrar als blogs d'educació física, música i d'anglès.
Ells, també publicaran als seus blogs totes les feinetes el dilluns, perquè vos organitzeu així com us vagi millor.  


Com podeu organitzar-vos?
---> Podeu agafar la vostra agenda i planificar els dies que pensau fer les feinetes. Això és molt positiu ja que es posa en pràctica habilitats i destreses d'organització, de planificació,  d'autonomia i adquisicó d'hàbits de treball.

--> Teniu una setmana per entregar les feines, és a dir la data d'entrega de totes les feinetes serà el proper dilluns 4 de maig.


aquesta entrada que ens trobam es diu la "pàgina principal" serà el nostre espai de comunicació per si voleu fer comentaris i jo penjar algun vídeo i informació per a vosaltres. Així que, entrau cada dia  a visitar-la.
petonets i una abraçada forta❤

6 comentaris: