TASQUES SETMANA 18 -22 MAIG

Bon dia!


com esteis?


per aquesta setmana teniu activitats interactives amb l'ordinador. Esperam que vos agradin! :)MATES--> realitzar un joc de mates  amb l'ordinador. clicau damunt l'enllaç per començar a jugar:

https://kahoot.it/challenge/08866322?challenge-id=c9b630fd-6ad5-49b0-aab2-968d54991bc1_1589550744670

si per entrar a jugar et demana un codi, escriu aquest:08866322


LLENGÜES--> 
vos deixo dues pàgines per practicar mecanografia. És important aprendre a escriure amb l'ordinador i a usar tots els dits de les nostres mans. Segur que vos agradarà practicar a partir d'aquests jocs!
Quan tignueu més pràctica amb el teclat de l'ordinador, ens podeu enviar un correu electrònic a l'email de la classe. Em farà molta il·lusió rebre un escrit vostre.


https://www.typingclub.com/mecanografia

https://www.mundoprimaria.com/blog/mecanografia-ninos-programas-juegos-aprender.html

AMBIENT LINGÜÍSTIC--> (activitat voluntària)
clica aquí per descarregar el document


VALORS--> visualitzar el curtmetratge i podeu comentar la vostra opinió al blog:
què vos ha semblat?, què creis que ens vol ensenyar el video?

https://culturainquieta.com/es/inspiring/item/11892-un-extraordinario-corto-nos-muestra-que-educar-no-es-llenar-la-mente-sino-liberarla-de-las-ataduras.html


ART--> 
Ara que esteim a la Primavera hi ha moltes floretes i és un bon moment per presenar-les i guardar-les a un lloc especial.
Quan aneu al camp vos proposo agafar flors i les guardeu per prensar-les. Les podeu col·locar a on volgueu ( a un quadre, dintre un llibre...) visitau les següents pàgines webs que vos inspiraran i vos aportaran moltes idees sobre com i a on prensar-les. Quan tingueu les vostres flors prensades enviau una foto a l'email de la classe: detectiusidetectives2na@gmail.com
jo quan tingui la meva fotografia, la compartiré amb vosaltres :)

https://verdecora.es/blog/como-secar-flores

https://www.google.com/search?rlz=1C5CHFA_enES893ES895&sxsrf=ALeKk00IcmPcJDoPa4XbmKMXl5zgZbjtEA:1589565380437&source=univ&tbm=isch&q=ACTIVIDADES+PARA+HACER+CON+FLORES+SECAS&sa=X&ved=2ahUKEwj-2eO-uLbpAhXBDGMBHVHuBH0QsAR6BAgGEAE&biw=1440&bih=789

****************************************************************************

Aquesta setmana en Domingo vos ha preparat una feineta molt divertida! tot i que la va penjar la setmana passada,  la podeu fer aquesta setmana i enviar-la quan vos vagi bé :)

enllaç directe al blog de músicarecordau entrar als blogs d'anglès i d'educació física 
petonets❤


14 comentaris:

 1. eloy garcia 2n A. Que todo tiene solucion.

  ResponElimina
 2. Escric el que diu en Pau després de veure el video: Hola Isa, m'ha agradat molt el video però no l'he entés al principi. Després me l'han explicat una miqueta i l'he entés millor, i m'ha agradat molt. Ens ensenya que si una cosa surt malament, no t'has de quedar trist, sinó buscar la manera de tornar-ho a fer.

  ResponElimina
 3. Hola Isa. Me ha gustado el video pero lo he visto varias veces. Creo que nos enseña ha usar la imaginacion para ayudarnos ha buscar soluciones por nosotros mismos.

  ResponElimina
 4. E VIST EL CURT I JO CREC QUE ENS BOL ENSELLAR A QUE A EL FILL SE LE A CAIGUT I EL OME NO SE A ENFADSAT I QUE TOT ES POT AREGLAR ADEEEEEEEEEEEEEEEU ISA PETONS ISA. AARÓN

  ResponElimina
 5. HOLA ISA ME A AGRADAT MOLT EL JOC DE MATES I EL DE LLENGUA ADEU ISA PETONS. DE. AARÓN

  ResponElimina
 6. Hola isa soy abril y me ha gustado mucho el video. He sentido todas las emociones que había. Creo que me quiere enseñar los sentimientos de pena , alegría , daño ,fuerza y amor.

  ResponElimina
 7. HOLA ISA EL VIDIO ME A AGRADAT MOLT. CREC QUE NOS ENSENYA QUE TOT TE SULUSIO. MARC

  ResponElimina
 8. Hola Isa, soy Lucía. Me ha gustado el video de valores. Creo que cuando hay un problema hay que resolverlo.

  ResponElimina
 9. Hola isa, soy ian, me ha gustado el video, porque busca solución.

  ResponElimina
 10. Hola Isa, me ha gustado el video de valors. el video me ha enseñado que los errores no son tan graves y que hay diferentes formas de acer las cosas.

  ResponElimina
 11. Bon dia Isa, per a mi el video és que quan persona s'equivoca, després pot intentar arreglar-la.

  ResponElimina
 12. El video yo crec que representa alas actividades en familia

  ResponElimina
 13. HOLA ISA SOY NORA EL VIDEO QUE SI NO SE HUBIERA ROTO NO SE DARIA CUENTA QUE SE PUEDE HACER OTRAS FORMAS.A LO PRIMERO ME COSTO ENTENDERLO BESOS

  ResponElimina