dimecres, 18 de març del 2020

dimecres 18 de març

bON DIA A ThoToM!!

COM ESTEIS? ENYORAU L'ESCOLA?
jo vos enyor molt....... :(  però bé, també estar a casa té la seva part positiva. Podem estar més temps amb la nostra família! 


per avui dimecres 18.... vos deixam uns reptes molt dolços i saludables

https://docs.google.com/document/d/1nZ0iNAV8C8TKw4yUJbmxY6kq7IkbR77ZtV0ZhfBf2AI/edit

perquè prepareu al llarg de la setmana algunes de les receptes, podeu elegir les receptes que volgeu. Després de fer-les, escriviu comentaris al blog per saber com han anat les receptes, quines receptes vos han agradat més, quines han sigut més fàcil de preparar....  


vos deix un full per escriure les receptes, podeu fer un llibre de receptes! què vos sembla?, a mi em sembla una dolça i deliciosa idea :P 






RECORDAU!


les famílies vos poden ajudar a llegir la recepta però VOSALTRES heu d'intentar comprendre el que posa, si no entenem el que posa, tornam a llegir la lectura les vegades que faci falta! 

famílies intenteu que siguin ells que llegeixin i amb la vostra ajuda que aprenguin a mesurar litres, grams... inclús podeu inventar-vos  algun problema matemàtic aprofitant les quantitats de la recepta! 



ànims! 



que tingueu un dia  dolç❤❤



7 comentaris:

  1. En Marc ha fet la recepta d'iogurt amb fruita i l'hem menjat per esmorzar. Boníssim!!

    ResponElimina
  2. hola Isa
    no hem pogut obrir el document

    ResponElimina
  3. intenteu ara amem he posat un altre enllaç

    ResponElimina
  4. Hola Isa! Naltros sí que hem pogut veure tota la informació, en Pau ha triat per fer les crepes amb plàtan, però al final no ho hem pogut fer avui. Demà farem la recepta!

    ResponElimina
  5. que bé:) segur que li agradarà :P
    totes les feinetes son flexibles entenem que a casa compartiu un ordinador i que els pares i mares també el necessitau.

    una abaraçada

    una abraçada

    ResponElimina
  6. Hola! Al final vam fer ahir la recepta de crepes amb plàtan, i encara que va sortir bébéhem vist que no ens va acabar d'agradar molt. En Pau li va posar una mica de mel per damunt i així deia que li agradava més, jeje. Volia posar una foto, però no sé com fer-ho.

    ResponElimina