divendres, 19 de juny del 2020

FINAL DE CURS


Estimat alumna/e:
Avui, divendres 19 de juny haguessim celebrat el fi de curs amb una gran festa, però no ha pogut ser.
Sé que esperaves que el curs acabés d’una altra manera i passar un estiu somiat, però ets una persona intel·ligents i segur que trobaràs la manera de gaudir d’un estiu diferent i unes vacances ben merescudes! Recorda seguir les mesures de seguretat, pensa amb tot això que hem viscut.

Dir-te que has sigut molt valent. Sé que no ha sigut fàcil, has après a viure tancat a casa tot sol, sense que ningú t’ensenyàs estar tant de temps a casa. Aquesta situació, t’ha fet Sentir frustració, és a dir ha sigut difícil d’entendre perquè no has pogut fer tantes coses desitjades, com anar al camp d’aprenentatge o celebrar els aniversaris. També, has sentit ràbia, has estat enfadat, trist, avorrit i desanimat sense ganes de fer res... i tota aquesta batalla complicada l’has superada amb èxit! Una vegada més, ets més capaç del que tu creus!


Si has après a valorar la teva família, agüelos, germans, als teus pares..  haurà merescut la pena
Si has après a valorar l’amistat, les abraçades, els petons... haurà merescut la pena.
Si has après que la solidaritat, és a dir ajudar a les persones, és tant necessària per canviar i millorar el món, haurà merescut la pena.

Intenta ser sempre una bona persona, ajudar als altres, creu i confia amb tú, perquè ets genial i única!

Gràcies per compartir amb mi aquests dos anys! Mai oblidaré la teva rialla, la teva mostra de carinyo, els teus somriures, els teus dibuixos que em regalaves.
Gràcies per ensenyar-me a ser mestra.
Gràcies per fer que m’aixequés al matí amb un somriure i arribés a l’escola amb moltes ganes d’estar amb tu, d’escoltar-te, de mirar-te i d’estimar-te.

GRÀCIES
T’eSTIM!



6 comentaris:

  1. Moltes gràcies a tu Isa! 😘😘😘

    ResponElimina
  2. Ohhhhh muchas gracias isa te deseo lo mejor besos

    ResponElimina
  3. Sóc Maria Pons.
    Moltes gràcies Isa per aquest text tan bonic! Et desitgem que tu també tinguis un bon estiu. Ets tu també una persona meravellosa i única i ha estat una gran sort tenir-te com a mestra. Una forta abraçada.

    ResponElimina
  4. Gracias Isa soy Carla me ha gustado lo que has escrito tengo ganas de verte te quiero 💜

    ResponElimina
  5. Gracias Isa! Ha sido un placer tenerte de profe

    ResponElimina
  6. Hola Isa me a encantado tu mensage. Me a gustado tenerte de profesora estos 2 años . Adios Isa y a todos los compañeros tanbien. adiosssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

    ResponElimina